Blogitunniste: 5 salaisuutta minusta

douglas karr sq

salaisuusShel Israel on merkinnyt minut blogiin. Peli on kertoa viisi salaisuutta itsestäsi ja linkittää sitten viiteen muuhun tuntemaasi ihmiseen ja sitten heidän on kerrottava viisi asiaa, joita et todennäköisesti tiedä heistä.

 1. ofidiofobia: Se olen minä. Ei kestä niitä! Vitsasin, että jos törmäsin käärmeeseen, heittäisin lapset siihen ja juoksisin huutaen kentällä, joka voi särkeä lasin.
 2. Mikään elämässäni ei voi koskaan verrata onnellisuuteen, saavutukseen ja ylpeyteen, jolla lapseni täyttävät minut, Billy ja Katie. Ei mitään. (En todellakaan heittäisi niitä käärmeeseen, lupaan).
 3. Esittelin ensimmäisen vaimoni leikillisesti ensimmäisenä vaimona. En tiennyt, että se tulee olemaan totta.
 4. Vihaan rahaa. Vihaan rahaa niin paljon, että en koskaan tasapainoa sekkikirjojani. Jos minulla olisi miljoona dollaria, minulla olisi yksinkertaisesti miljoonan dollarin arvoisia rahaongelmia.
 5. Vaikka minulla on satoja ystäviä, minulla on vain yksi ystävä lapsuudesta. Paras ystäväni Mike asuu Vancouverissa uskomattoman vaimonsa Wendyn kanssa. Mike on kuntolaitteita valmistava yritys ja Wendy on televisiotuottaja ja näyttelijä. He ovat uskomattomia ihmisiä.

4 Kommentit

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Luulin, että nämä olivat sinusta "salaisuuksia". Jopa minä tiedän kaikki nuo asiat. Varsinkin numero 4 ja se silti vaivaa minua.

 4. 4

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.