Blogitunniste: 5 salaisuutta minusta

douglas karr sq

salaisuusShel Israel on merkinnyt minut blogiin. Pelin tarkoitus on kertoa viidestä salaisuudesta itsestäsi ja linkittää sitten viiteen muuhun tuntemasi henkilöön ja sitten heidän on kerrottava viisi asiaa, joita et todennäköisesti tiedä heistä.

 1. ofidiofobia: Se olen minä. Ei voi sietää niitä! Vitsin, että jos törmäsin käärmeeseen, heittäisin lapseni siihen ja juoksin huutamalla piki, joka voisi särkyä lasin.
 2. Mikään elämässäni ei koskaan vertaa sitä onnea, saavutusta ja ylpeyttä, jolla lapseni täyttävät minut, Billy ja Katie. Ei mitään. (En todellakaan heittäisi heitä käärmeen lupaan)
 3. Minulla oli tapana esitellä ensimmäisen vaimoni leikillisesti ensimmäisenä vaimona. En tiennyt, että se päättyisi olla totta.
 4. Vihaan rahaa. Vihaan rahaa niin paljon, että en koskaan tasapainoa sekkikirjojani. Jos minulla olisi miljoona dollaria, minulla olisi yksinkertaisesti miljoonan dollarin arvoisia rahaongelmia.
 5. Vaikka minulla on satoja ystäviä, minulla on vain yksi ystävä lapsuudesta. Paras ystäväni Mike asuu Vancouverissa uskomattoman vaimonsa Wendyn kanssa. Mike on kuntolaitteita valmistava yritys ja Wendy on televisiotuottaja ja näyttelijä. He ovat uskomattomia ihmisiä.

4 Kommentit

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Luulin, että nämä olivat sinusta "salaisuuksia". Jopa minä tiedän kaikki nuo asiat. Varsinkin numero 4 ja se silti vaivaa minua.

 4. 4

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.