Hyvä AT&T U-jae

jaHyvä AT&T,

Olen jo sinun asiakkaasi. Minulla on sekä kotipuhelin että DSL sinun kauttasi (aiemmin SBC). Pidän palvelusta, mutta haluan päivittää DSL: n ja hyödyntää tarjoamaasi TV-palvelua. Asunnossani on vain peruspaketti ja haluaisin päivittää.

Viimeiset pari vuotta olet lähettänyt joitain uskomattoman houkutteleva suoramainonta pyytää päivittämistäni. Saan ne noin kerran kuukaudessa kunnolla huoneistoni. Kuukaudessa lähetit jopa täysvärikirjan, jossa kuvattiin kaikki DSL- ja Television-paketit. Sait minut ... olen myynyt! Minun on päivitettävä U-Verseen, jotta Colts voittaisi sunnuntaina kaikessa loistossaan.

Tätä näytät minulle ... ja kyllä, olen valmis!Kuvakaappaus 2010 02 05 klo 4.57.52

Joten vierailen AT & T.com ja napsauta Päivitä nyt -painiketta. Doh! Ensin täytyy tarkistaa saatavuus. Tiedän, että se on kuitenkin käytettävissä, koska naapurillani # 1324: llä oli palvelu yli vuoden ajan (hän ​​muutti pois). Se on kolmannella tarinalla ... Olen toisella tarinalla. Joten lähetän osoitteeni ja puhelinnumeroni ...

Palvelu ei ole saatavilla.

Ensimmäinen kysymykseni, hyvä AT&T, on, miksi lähetät mainoksia osoitteelleni viime vuonna pyytäen päivittämään palvelusi, jos se ei todellakaan ole käytettävissä (mikä ei tiedä olevan totta). Olet käyttänyt melko vähän rahaa tähän jatkuvaan suoramainontaan. …

No, päätän valita toisen reitin. Napsautan Chat Online -palvelua Nyt palvelua sivullasi. Olen jonossa 15 asiakkaan kanssa. Luulen, että voit pudottaa Nyt. Napsautin lähellä ikkunaa ja päätin soittaa sen sijaan. Napsautan Ota yhteyttä ... onneksi sinulla on puhelinnumerot käytettävissä.

Puhelin vastaa automaattisella äänellä ja pyytää minua antamaan tilini puhelinnumeron. Tahdon. Sitten se kysyy minulta, mitä haluaisin tehdä, sanon huolellisesti ”Get U-Verse” ajattelemalla, että “U-Verse” on melko hyvä ääni kiinni. Ei mene ... "Olen pahoillani, en ymmärrä pyyntöäsi." Nyt olen turhautunut hieman. "Päivitä U-jakeeseen" ... joka toimii.

Järjestelmä kertoo minulle, etten voi päivittää, olen velkaa jonkinlainen takapaino. Joten, maksan sen puhelimitse luottokortilla kirjoittamalla kaikki numeroni. Utelias, miksi et kertonut minulle sitä verkkosivulla, johon kirjauduin sisään ja pyysin palvelua.

Joka tapauksessa, olen yhteydessä edustajaan, Shannahiin, ja hän on upea. Meillä on vähän puhetta siitä, että The Colts voitti pyhät tänä viikonloppuna. Hän kertoo minulle, että hänen miehensä on Bears-fani. Kysyn: "Ovatko he edelleen NFL: ssä?". Hän sai naurun siitä. Hän kertoo minulle, että hänen järjestelmänsä ei myöskään ole käytettävissä. Sanon hänelle, että naapurillani oli se ja hän kysyy heidän osoitteensa. Minun täytyy juosta ulos huoneistosta, ylös portaita ja saada numero. Juoksen takaisin alas ja kerron hänelle # 1324.

Hän jatkaa ja ajattelee edistyvänsä. Olen aika innoissani. Sitten puhelu keskeytetään.

Kukaan ei soita takaisin ... Luulen, että järjestelmä ei seurannut numeroni, eikä minulla ole keinoja saada kiinni Shannahista nyt jatkaa harjoittamista. Yritin soittaa operaattorille toisen kerran, mutta nyt odotettiin jälleen.

Joten ... vierailen verkkosivustolla uudelleen ja päätän kirjoittaa sähköpostia. Napsautan Ota yhteyttä sivun alaosassa ja kirjoitan käytettävissä olevaan kenttään Päivitä U-jakeeseen. Napsautan Lähetä ja sivu latautuu alla olevilla muutamilla sähköpostivaihtoehdoilla. Napsautan ensimmäistä sähköpostivaihtoehtoa ... ja sähköpostiosoitteen tai lomakkeen sijaan minulle näytetään linkki takaisin U-Verse-verkkosivustolle. Siinä sivustossa olin jo.

Minusta on utelias, jos olet joskus tehnyt käyttäjätestejä omalla sivustollasi saadaksesi selville, kuinka helppoa tai vaikeaa asiakkaidesi voi olla verkkopalvelujen hyödyntäminen. Ihmettelen, kuinka monta sataa tai tuhansia muita asiakkaita on valmis maksamaan enemmän ja tullut arvokkaampia asiakkaita organisaatiollesi - mutta ei voi.

Sinulla on se, AT&T. Olen (aiemmin) onnellinen asiakas, joka haluaa päivittää tilinsä. Olen maksanut laskuni, minulla on rahaa, ja olet markkinoinut minulle pari vuotta. Haluat todella päivittää, eikö? Jos teet niin, verkkosivustoasi ei ole optimoitu, online-chat ei pysy ajan tasalla, järjestelmäsi ei ole tarkka ja puhelinjärjestelmäsi (ironisesti) on saattanut lopettaa puheluni.

Olen valmis, kun olet.

Ilmeisesti se ei ole tänään.
Kiitos!
Douglas Karr

2 Kommentit

  1. 1

    Minulla oli sama kokemus u-jakeesta. Se on mahtava. Haluan sen niin huonosti. Sain siitä sähköpostiviestejä ja jopa puhelinmyyntipuheluja. Palvelua ei ole saatavana alueellamme. Kaiken kaikkiaan en ole koskaan nähnyt yritystä, joka olisi ollut niin huono palvelemaan asiakkaitaan.

  2. 2

    Se kuulostaa ehdottomasti hässäkältä. Saitko koskaan etsimäsi päivityksen? Henkilökohtaisesti haluaisin mieluummin pysyä Dish Network -palvelussa. Olen ollut tilaaja pitkään ja äskettäin minusta tuli myös työntekijä. Dishillä on edelleen enemmän HD-kanavia kuin kenelläkään muulla alalla, samoin kuin hyviä tarjouksia, kuten HD for life. Lisäksi on myös muita ajateltavia asioita, esimerkiksi luotettavuus. Kun saat kaikki viihde- ja viestintäpalvelusi yhdestä lähteestä, jos jokaisella on katkos, ne kaikki tekevät. Ainakin jos yksi palveluistani kokee hikkaan, voin silti nauttia muista.

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.