Oletko norsu vai perhonen?

helpindyonline.pngTapasin maanantaina Maltan presidentin Roger Williamsin Esiintyvä johtajuusinstituutti. Tapaaminen voittoa tavoittelemattoman organisaation kanssa on aina inspiroivaa… Roger on vaihtanut aluetta rakentamalla Help Indy Online -ohjelman - ohjelman, joka saa nuoret mukaan yhteisön palvelemiseen. Hänen online-järjestelmä ja sosiaalisen median käyttö on ollut uskomatonta. Samoin hänen ohjelman ROI on eksponentiaalinen.

Roger jakoi analogian, jota rakastan, hän kysyiOletko norsu vai perhonen? "

molemmat norsuja ja perhosia ovat mieleenpainuvia, mutta niillä on selvästi eroja.

  • An elefantti ei aina tunnisteta kauniiksi. Norsu on vähän kömpelö, likaantuu, marssi mudan läpi, jättää jäljen ja jättää jälkensä mihin ikinä istuu. Norsut pystyvät tekemään raskaan nostamisen ja siirtämään organisaatioita eteenpäin.
  • Perhoset ovat kauniita. Ne kantavat tuulen mukana, eivät jätä jälkeä ja lentävät kauniisti paikasta toiseen. Jos he laskeutuvat mutaan, he eivät edes likaantu.

Konsulttina minun tehtäväni on muuttaa yrityksiä, joiden kanssa työskentelen, parempaan suuntaan. En voi olla perhonen, minun on oltava norsu. Jos en saa tuloksia asiakkailleni, en aio menestyä ja menetän lopulta liiketoiminnan. Jos asiakkaani eivät kuuntele minua, en voi heiluttaa seuraavaa asiakasta eteenpäin ... Minun on päästävä maahan ja tehtävä jälkeni.

Olen aina ollut norsu [lisää tähän ylipainoinen vitsi…], joskus syystä. Olen kuitenkin tyytyväinen kuka olen ja tunnistan erot, jotka olen tehnyt organisaatioiden kanssa, joissa olen työskennellyt. Pidän elefanttina. Joten mitä sinä olet?

Oletko sinä norsu tai perhonen?

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.