Epäonnistumisten (ja onnistumisten?) Jakaminen

Hattu kärki McGee's Musings mistä löysin videon. Kiitos inspiroimasta tätä viestiä!

Harvoin tapaan menestyvän henkilön, jonka takana ei ole ollut katastrofaalisia epäonnistumisia. Vuosien varrella olen oppinut mittaamaan menestystäni eri tavalla kuin useimmat. Olen onnistunut, koska minulla on 2 upeaa lasta, joista olen uskomattoman ylpeä ja jotka osoittavat jo potentiaalia, joka ylittää saavutuksensa puoli-ikäisenä.

Katson takaisin elämääni, mutta uskon, että menestykseni on tullut epäonnistumisteni takia - ei niistä huolimatta. Minulla on melko värikäs historia ja tehnyt monia huonoja päätöksiä, mutta vasta noin 5 vuotta sitten lopetin keskittymisen ja yritin parantaa minua huono ja aloin selvittää, mikä minä olin loistava. Aloin ympäröimäni ihmisiä, jotka arvioivat minua ja auttoivat minua hienosäätämään taitojani sen sijaan, että kritisoin heikkouksiani.

Herrassani olen ollut siirretty lukiosta, pudotettu Yhdysvaltain laivastossa, avioeroon, perusti pari yritystä, menetti kodin ja muutti lapseni (kahdesti). Toisaalta minulla oli arvosanat yliopistossa, olin koristeltu ja kunniallisesti vastuuvapaa Persianlahden sodan eläinlääkäri, vastuussa monien menestyvien yritysten kasvattamisesta, minulla oli kätevä myydä yritys kansainvälisesti ja minulla on ollut turvallinen koti yhtenä isä, jolla on 2 rehellistä ja ahkera lasta.

Olen nyt onni auttaakseni johtamaan kasvavaa yritystä, jonka autoin rakentamaan alkuperäiset liiketoimintasuunnitelmat. En ole vieläkään varakas, enkä välitä olemasta sellainen. Perheeni asuu edelleen huoneistossa. Jokainen palkkapäiväni jäljellä oleva raha menee poikani opetukseen tai sijoitetaan uudelleen uusiin yrityksiin. Niin kauan kuin minulla on onnellinen perhe ja katto pään päällä, olen yksi onnellinen kaveri!

Jos kysyisit minulta suurimpia yksittäisiä tapahtumia, jotka muuttivat elämääni, minulla on kaksi:

 1. Avioeroni. Olin rakastava isä, mutta en koskaan osoittanut sitä ennen kuin minulla oli mahdollisuus menettää lapseni. Avioeroni asetti koko elämäni näkökulmaan.
 2. Irtisanoutumiseni yrityksestä. Kun olin kerännyt tuloja paikalliselle yritykselle, joka oli poissa listalta, minut asetettiin uuteen johtoon, joka luuli olevani uhka ja minut ohjattiin. Tulin kotiin, istuin sohvalle ja soitin ystävälle Darren Grey ja Pat Coyle.

  Pat pani minut töihin heti, enkä ole koskaan katsonut taaksepäin. Muutin myös suhtautumistani itselleni ja arvoani liiketoimintaan. En ollut koskaan työntekijä jälleen, ja jatka työskentelyä yritysten kanssa ja niiden hyväksi, jotka rikastuttavat elämäni, kun minä työskentelin rikastuttaa heidän omaansa.

Minun neuvoni kaikille nuorille on, että mitä nopeammin selvität vahvuutesi ja kuinka välttää asemia tai mahdollisuuksia, jotka eivät hyödynnä heitä, sitä nopeammin löydät onnen. Onnellisuuden mukana tulee menestys.

7 Kommentit

 1. 1

  Unohdit mainita, että pystyt innostamaan muita. Tämä on mielestäni upea rikkaus, koska kukaan ei voi ottaa sitä sinulta ryöstössä, kukaan epätoivo ei voi sulattaa sitä tai pudottaa sitä kuin kupla ...

  Upea viesti! Kiitos paljon jakamisesta.

 2. 3

  Erinomainen viesti,

  Muistan elävästi, kun nuorelle kerrottiin, että voin tehdä elämässä mitä tahansa, mihin panin mieleni. Ja vaikka kaikki ympärilläni olivat positiivisia ja rohkaisevia; kukaan ei pystynyt auttamaan minua ohjaamaan ja antamaan minulle ohjeita siitä, miten voin tehdä vahvuuksistani markkinakelpoisia taitoja ja kuinka välttää heikkouksia.

  Nuorena; Olin introvertti ja pidän tähän päivään asti haasteena verkostoitumista ja strategisten suhteiden luomista urani vuoksi.

  Katse takaisin elämääni; En usko, että minulla on ollut paljon jyrkät epäonnistumiset, koska en ole koskaan käyttänyt suuria mahdollisuuksia, jotka voisivat johtaa valtavaan menestykseen.

  Doug, kiitos, että annoit minulle paljon ajateltavaa.

 3. 5

  Doug,

  Koska tapasin ensimmäisen kerran sinut, olet palvellut inspiraationa minulle aina ja ensin olemaan anteeksiantamattomasti MINU. Olen varma, että on monia, jotka sekoittavat minut siihen.

  Ja ilta aikaisin, kiitos palveluksestasi maallemme!

 4. 7

  On mielenkiintoista, että "tulentutkimuksen" kautta huomasit, että voiman hyödyntäminen on ainakin yksi onnen avaimista.

  Tutkijat ovat tulleet samanlaiseen johtopäätökseen. Löydät sarjan videoita ja artikkeleita, joissa syvennetään tätä ”onnellisuuden” käsitettä tätä.

  Kippis!

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.