Poistetaan Comcastin mustalta listalta

musta lista

Jos lähetät paljon sähköpostia sovelluksestasi sähköpostimarkkinoinnilla, sinun on varmistettava, että sivustosi on sallittujen luettelossa suurten Internet-palveluntarjoajien kanssa. Olen aiemmin kirjoittanut sallittujen luetteloon AOL että Yahoo! Tänään huomasimme, että voi olla ongelma, jossa sivustomme saattaa olla estetty Comcast. Comcastilla on joitain tietoja kertomaan, estävätkö he sähköpostisi.

Olen kirjoittanut aiemmin mitä vaiheita Olen oppinut varmistamaan, että sivustollamme on hyvä maine, mutta se on silti mahdollista sähköpostin toimitettavuusongelmat, vaikka olisit syytön.

Edustaja Comcastista pudotti minulle sähköpostin, jossa oli linkki Comcastin estetty palveluntarjoajan pyyntölomake. Olen täyttänyt kaiken, toivottavasti tämä ratkaisee ongelmat, joihin törmäsimme viime yönä ja joissa käyttäjä ei voinut edes päästä käsiksi sovelluksemme.

Olen lukenut verkossa melko paljon painajaisia ​​Comcastin DNS-estosta. Suosittelemme käyttäjiä käyttämään OpenDNS väliaikaisesti.

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.