Hit and Run lauantai!

Ajoin tyttäreni äitinsä luo tänään äiti-tytär -viikonloppuun. Meno-paluu, ajomatka on noin 2 tuntia. Olin noin kilometrin päässä palaamastani kotiin, kun olin nähnyt edessäni olevan kevyen lava-auton törmänneen hänen edessään olevaan autoon ... ja sitten hän lähti! Olin sekä hämmästynyt että todella vihainen, joten lähdin hänen jälkeensä ja soitin numeroon 911 matkapuhelimellani. Ajoimme noin 8 mailia pohjoiseen ja hän huomasi, että seurasin häntä, ja vetäytyimme huoltoasemalle.

Kuljettaja ja kaveri, jonka kanssa hän oli, kävelivät ikkunalleni ja kysyivätkö seuraanko heitä. Sanoin… "Uh, joo" ... hän sanoo: "Miksi, en löytänyt sinua !?"

En voinut uskoa sitä !!! Joten käskin häntä istumaan paikallaan ja että olin puhelimessa poliisin kanssa (olin antanut heille ohjeita koko ajan). Hänellä oli vähän rasti ja hän sanoi "olen täällä ulkopuolella" ja nousi takaisin kuorma-autoonsa. Näin kaverin, jonka kanssa hän oli vedonnut häneen, hän tiesi heidän olevan vaikeuksissa. Ilmoitin hänelle, että olisin aivan hänen takanaan :).

Joten he nousivat takaisin kuorma-autoon ja luulen, että he olivat menossa takaisin onnettomuuteen, mutta se oli vain vähän liian myöhäistä. Muutaman mailin tiellä poliisit estivät kadun. Kuulin tosiasiassa kadulla seisovan poliisin heiluttavan häntä ja kuuli minun sanovan: "Hei ... ne ovat he!"

Valitettavasti upouutta Mustangia ajava köyhä lapsi tarttui kaiken tämän keskelle ja kellotti poliisiautoa juuri ennen kuin nainen pysäytettiin (joo, toinen onnettomuus!). Vedin yli ja annoin kaikki tietoni.

Sen jälkeen palasin takaisin alkuperäiseen onnettomuuteen, jossa osui köyhä tyttö. Häntä ravisteltiin todella, mutta hänen perheensä antoi minulle mukavan ilon seurata kuljettajaa.

En voi kertoa, miksi tein sen ... mutta olin yllättynyt siitä, että olin ainoa. Valitettavasti tämä on toinen kerta kun olen nähnyt rikoksen enkä ole nähnyt kenenkään muun astuvan eteenpäin. Se on todella kauheaa. Jos KAIKKI tekisi jotain rikoksen tekemisessä, olen varma, että rikollisuus vähenee merkittävästi. Tämä onnettomuus vaikutti niin moniin ihmisiin! Isku saanut köyhä tyttö, poliisiautoon törmännyt lapsi, vankilaan menevä nainen, hänen ystävänsä, joka kertoi minulle käskeneen lopettaa ... mikä lauantai kaikille.

Kun jotain tällaista tapahtuu, ei tarvitse paljon nousta. Joku kertoi minulle kerran, että tarvitaan erityinen henkilö ... en ole samaa mieltä. Olen suuri karman fani ... jos katsot toisinpäin, on todennäköistä, että joku katsoo poispäin, kun tarvitset apua.

2 Kommentit

  1. 1

    Kiitos, Sean ... En ole sankari, ei markkinointimogalia ... mutta se todella sai minut vihaiseksi nähdessäni jonkun loukkaavan jotakuta muuta ja sitten lähtenyt lentoon. Onneksi kaikki olivat kunnossa, olen varma, että tulos olisi voinut olla paljon huonompi.

  2. 2

    Doug, hienoja markkinointitietoja, mutta sankaritarina oli erittäin vakuuttava ja otti rohkeutta. Olen niin iloinen, ettei sinua ammuttu, asun Cookin piirikunnassa, IL. Niin monet ihmiset eivät välitä enää, olen ylpeä siitä, että tunnen jonkun, joka tekee.
    JD

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.