Rikoin WordPress 2.1: n

Okei, kaikki lopettivat nauramisen ... Tiedän, että tämä on oletusteema. Sen sijaan, että yrittäisin "korjata" vanhaa teemaa ja kaikkea mukautettua koodia, jonka olin asettanut sinne, päätin hävittää sen kokonaan. Joten kestä vain minua hetken, kun rakennan ensimmäistä teemaa WordPressille. Aion pitää tämän ruman teeman motivoidakseni saada teema valmiiksi ja siellä nopeammin. Aloitin sen eilen illalla!

12 Kommentit

 1. 1

  Onnea. Kaikki meni hyvin minulle, mutta odotin kaatumista. Olen aina epäilyttävä, että jokin menee pahasti pieleen päivittäessäni WordPressiä, mutta toistaiseksi sillä ei ole koskaan ollut.

 2. 2
 3. 3

  Loistava julkaisun otsikko 🙂 Kuvalinkit olivat hieman viallisia WordPress-päivityksen jälkeen, mutta muuten se on melko liukas.

  Uskon, että uusi teema näyttää tyylikkäältä!

 4. 4

  Onnea Doug. Olen lykännyt päivittämistä WordPress 2.1: een, koska olen huolissani saman kohtalon kärsimisestä.

  Olen aiemmin tehnyt melko paljon WordPress-teemoja, joten huuda minua rohkeasti, jos tarvitset apua siinä.

 5. 5

  Hei Doug,

  Mielestäni "oletusteema" näyttää hyvältä! Se ei näytä niin pahalta kuin luulet. Ja luulen, että olet juuri todistanut, että jopa "oletus" -teema voi näyttää hyvältä vain hieman säätämällä.

  Mutta räätälöidyn teeman luominen luo identiteetin - siitä bloggaaminen on kyse, ja meillä kaikilla on oltava ainutlaatuisen näköinen blogi, jota voimme todella näyttää maailmalle!

  Odotan innolla uutta teemaa.

 6. 6
 7. 7

  Vau - mahtava tuki. Kiitos kaikille! Pidän itse asiassa tämän teeman yksinkertaisuudesta. Aion nähdä, voinko sisällyttää osan yksinkertaisuudesta teemaani - viimeinen oli pikkuhiljaa!

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Ymmärrän täysin. Olin uudella sivustollani valmis menemään, kunnes rikkoin myös teeman. Pieni nokkela teki asiat pahemmaksi. Minun piti rakentaa se uudelleen. Kaikki, kun edellinen - ei bloggaaminen - sivustoni oli poissa. Pohjimmiltaan olin melkein kuukausi ilman verkkosivustoa. Ja olen web-liiketoiminnan kehittäjä.

 11. 11
 12. 12

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.