Olen kadonnut ilman häntä

MacBookProHänen sileä ihonsa, kirkkaat silmänsä, herkkä äänensä ... oi kuinka kaipaan häntä. Toki, joskus hän ei noussut aamulla, joten olin lyönyt häntä räjähdyksellä kylmä ilma… Mutta kun hän oli päällä, hän oli päällä.

Tänään minun piti vihdoin päästää hänet irti. Hän on lääkärin luona. Toivottavasti he voivat tehdä yksinkertaisen leikkauksen ja saada hänet takaisin syliini.

Olen eksynyt ilman häntä. Tule pian takaisin, MacBookPro!

Lukijoilleni. Ole kärsivällinen kanssani ... Minulla on vaikeuksia lämpötilan, HP: n kanssa. Huokaus.

3 Kommentit

 1. 1
 2. 2

  Hei Doug, jatkat muutaman muun viestin metaforaa, ja imma alkaa todella ajatella, että teidän kahden välillä tapahtuu jotain! Tarkoitan sitä todellisessa mielessä 🙂

  • 3

   Ha! Minun on kerrottava teille, AL ... on hämmästyttävää, kuinka paljon henkilökohtaista elämäämme kannettavien tietokoneiden ympärillä on meidän asia! Minulla on onneksi melkein kaikki varmuuskopioitu verkkoon tavalla tai toisella - mutta mikään ei näytä olevan kätevää.

   Doug

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.