Olenko A ** -reikä?

Robert Sutton ei ole kusipääsääntö

Olenko ** reikä?

Blogini lukijat pitävät yleensä kiinni minusta ja puhuvat kunnioitusta, intohimoa ja myötätuntoa, jota yritän tarjota blogini kautta. Se on ehdottomasti henkilö, jonka heijastan ja jonka yritän työskennellä täydentämään joka päivä. Blogiviesteillä on etuna ennakkosuunnittelu (vaikka olen aiemmin ollut melko tylsä), mutta tosielämä ei aivan toimi tällä tavalla.

Minulla on aina ollut ahne tiedonhalu. Suutun itsestäni, kun joku muu tuo esiin uuden tekniikan, josta en tiedä mitään. Työssä vietetyn päivän jälkeen haudan itseni Internetiin tutkiakseen mitä tahansa planeetalla. Minä haluta tietää kaiken. Minä haluta saada mielipide kaikesta (ja minä yleensä teen).

Työtovereideni kanssa työskentelen kuitenkin ahkerasti tunnistamaan vastuun rajojen alkamisen ja päättymisen. Opastamalla joitain yrityksemme tärkeimpiä strategioita, minulla ei ole varaa olla jokaisessa kokouksessa ja heittää 2 senttiä jokaiseen keskusteluun. Olemme palkanneet työntekijöitä, jotka ovat osaavampia ja tuntevampia alallaan kuin minä koskaan olen. Vaikka olen intohimoinen, minun on irrotettava itseni ja keskityttävä alueisiin, joilla voin ja minun täytyy vaikuttaa.

Tällä viikolla olen kyntää Ei kusipääsääntöä: sivistyneen työpaikan rakentaminen ja selviäminen sellaisesta, joka ei ole by Robert Sutton. Ei lukemisen jälkeen Käärmeet pukuissa: Kun psykopaatit menevät töihin, olenko ollut niin niitattu työpaikan käyttäytymistä ja psykologiaa käsittelevään kirjaan.

Vuosien ajan olen ottanut (kukaan ei antanut minulle) stressiä organisaation menestyksestä tai epäonnistumisesta. Katselin, kuinka monet työtoverini syövät elossa työn aiheuttaman stressin takia, ja olen itse kokenut kauheita takaiskuja.

Ehkä olen täynnä 2 vuosikymmenen työelämän draamaa takanani, mutta tosiasia on, että olen yhtä intohimoinen työstäni, jota teen tänään kuin vuosikymmen sitten. En anteeksi intohimoni enkä piilota sitä koskaan. Olen kuitenkin kasvanut kiinnittymään henkisesti asioihin ja vastuuseen, jonka työtoverit ajavat määrittelyyn ja toteuttamiseen.

Tuloksena on menestys! Olen ylittänyt neljännen vuosineljänneksen tavoitteeni tällä hetkellä, sillä on valtava vaikutus yrityksessäni, eikä minua pidetä (kokonaan) ** reikänä, kuten olen ehkä ollut aiemmin. Luotan ihmisten tekemään päätöksiä ympärilläni, vaikka en olisi samaa mieltä. En olisi koskaan asettanut yritystä tai asiakasta vaaraan, mutta haluan myös, että ihmisten ei tarvitse katsoa olkapäänsä yli tai huolehtia mielipiteestäni.

Pysymällä emotionaalisesti irti päätöksistä, jotka eivät ole minun, se antaa minulle paljon suuremman mahdollisuuden parantaa vastuualueitani, joita olen am hallitseva. Joten tässä on minun neuvoni sinulle menestyä paremmin huomenna:

 1. Lopeta murehtiminen työstä, jonka suorittamisesta joku muu on vastuussa.
 2. Tarjoa mielipiteesi pyydettäessä, muuten pidä se itsellesi (ellei se vaaranna yritystä tai asiakkaita).
 3. Opi erottamaan emotionaalisesti päätöksistä ja prosesseista, joita et omista.
 4. Keskity työhösi voida tehdä eroa.

Olet paljon onnellisempi, työnantajasi etenee nopeammin, ja ihmiset eivät kutsu sinua ** reikäksi.

Tilaa No Asshole -sääntö Amazonista

7 Kommentit

 1. 1

  En tajunnut, että tästä tulee täysimittainen blogiviesti. Odotin jotain lukijakyselyä ja saisin vain tarkistaa nopean kyllä ​​tai ei-painikkeen ja siirtyä eteenpäin.

  Vitsin vain sir. Hyvä viesti. Minun on todella vaikea päästää irti joistakin asioista, mutta kuten sinäkin, luulen oppivani tekemään sen yhä enemmän joka päivä.

  Minun on ehkä lainattava tuo kirja sinulta, mutta se olisi kirja numero 4, jota olen keskellä lukemista.

 2. 3

  Hyvä viesti. Tämä on erityisen ajankohtainen hyvä muistutus kuin yksi ei yksinkertaisesti hallitse kaikkea, yrityksen koosta ja egon suuruudesta riippumatta.

 3. 4

  Toivon vain, ettet usko olevani ** reikä viimeisen cupcake-syötin syömiseen Bean Cupissa! Lastenhoito, sinä ja minä tiedämme, että lähdettyäni oli vielä kymmeniä

 4. 5
 5. 7

  Olen huomannut tämän melko vähän viime aikoina töissä. Työntekijät joutuvat niin emotionaalisesti niin vääriksi päätöksiksi, joita he eivät lopulta pysty hallitsemaan. Se tarkoittaa huonoa asennetta, huonoa kehon kieltä, uupumusta, ja sen on vaikutettava heidän omaan työn laatuun. Vielä pahempaa, olen varma, että johto ottaa huomioon.

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.