Plaxo Desktop Notifier - päivitykset verkostasi

Plaxo on ollut uskomattoman hyödyllinen työkalu aika ja se vain paranee. Muutama viikko sitten löin matkapuhelimen auton ovesta. Se oli täydellinen hitti, joka hajotti puhelimen kahteen fyysiseen kappaleeseen. Sain uuden puhelimen (hanki aina vakuutus!) Seuraavana päivänä, mutta olin kadottanut osoitekirjani.

Hain nopeasti Verizonin sovelluksista ja huomasin, että niissä oli Plaxo. Latasin sen ja pystyn nyt synkronoimaan puhelimen Plaxon kanssa valitsemistani yhteystiedoista. Se säästeli kuukausia vastaamasta puheluihin tietämättä kuka oli toisessa päässä.

Nyt tulee Plaxo Desktop Notifier

Kun ihmiset, joihin olen liittynyt twitteriin, lähetän blogiinsa tai teen useita muita muutoksia, saan työpöytäilmoituksen. Koska minä seuraa automaattista Twitterissä, Twhirl pitää melko kiireisenä ja kaipaan joitain ihmisten tweettejä Minun verkostoni.

Vaikka minulla on paljon yhteyksiä LinkedInissä, löydän sen Plaxo on paljon enemmän omaisuutta minulle, koska se pitää kaikki osoitekirjani (ja puhelimeni) synkronoituna. En myöskään haittaa maksaa palvelusta. Mielen tieto siitä, että jokin tietokoneistani tai puhelimestani voi kadota ja minulla on edelleen osoitekirjani, on mielen arvoinen asia!

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.