Yksinkertainen asiakaspalvelu

asiakaspalvelu

Usko tai älä, se ei aina ole markkinointia, blogeja, virusviestintää jne. Joskus se on yksinkertaisesti loistavaa asiakaspalvelua. Minulla on Fossil -kello, joka on lähellä ja rakas minulle, koska lapseni osti sen minulle syntymäpäivänä. Toivottavasti kestää ikuisesti. Akku kestää vuoden tai kaksi. Akku loppui pari päivää sitten, mutta pidin kelloa edelleen. Kuulostaa typerältä, mutta tein sen, koska kun katson sitä, ajattelen lapsiani ... ja jos jatkaisin katselua kellon pysähtyessä, muistaisin hankkia akun.

Alakerrassa työni on Windsor-jalokivikauppiaat (Meridianin länsipuolella aivan ympyrän eteläpuolella). En ollut koskaan astunut jalkaani sinne (hei ... olen yksi 38 -vuotias isä, mihin tarvitsen koruja?), Mutta päätin katsoa, ​​asentavatko he akun minulle.

Kun kävelin etuovesta, suloinen nainen lähestyi ja kysyi voisiko hän auttaa minua. Kerroin hänelle kellosta, ja hän otti sen minulta ja ojensi sen minulle kelloteknikolle (?), Jolla oli toimisto siellä kaupassa. Muutamassa minuutissa (vakavasti), hän pisti uuden pariston, asetti kellonajan, puhdisti kellon ja antoi sen takaisin minulle. Hänellä oli yksi niistä hienoista kultasepälaseista ja kirjaimellisesti liikkui niin nopeasti, että tuskin näki kuinka hän oli tehnyt sen. Minulla oli vain aikaa lukea seinälle lähetetty artikkeli, jossa kehuttiin, että Indianapolisista muuttaneet ihmiset luottavat edelleen Windsoriin vain korjaamaan kellonsa. Minulla ei ole epäilystäkään.

Markkinointi voi saada sinut liiketoimintaan, mutta hyvä asiakaspalvelu ei koskaan epäonnistua pitämällä sitä.

Muutamassa minuutissa maksoin maksun (iso 9 dollaria, paristo mukana) ja kävelin ulos kaupasta. Nainen, joka oli rakastanut minua, pyysi minua palaamaan pian. Vau.

Windsor-jalokivikauppiaat

En ole varma, milloin tarvitsen jälleen jalokivikauppiaan. Vaikka en olekaan, tiedät missä olen vuoden kuluttua, kun kelloni akku tyhjenee!

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.