ATTN: Sosiaalisen median sovelluskehittäjät

sosiaalisen median kehittäjät

Twitter. Facebook. LinkedIn. Minun blogi. Minun yritys.

Näiden lisäksi minulla on Google-tili. minulla on gravatar tili. minulla on WordPress tili. Minulla on Yahoo! tili. Olen Flickrissä. Herkullinen. Technorati. Ning.

Ennen sitä oli MySpace. Ja AOL. Tuolloin minulla oli jopa Prodigy-tili.

Joten tässä on kysymykseni, koska olen ehdottomasti kaikkialla verkossa, kun kehität ohjelmistoa, miksi maailmassa pyydät minua täyttämään samat kysymykset, lähettämään samat kuvat ja lähettämään uudet kirjautumistunnukset ja salasanat? Miksi tekisit tämän itsellesi? Miksi tekisit tämän niin tuskalliseksi hakemuksessasi?

Olen julkaissut henkilökohtaiset tietoni kaikkialla Internetissä. Mene käyttämään sitä. Tee siitä minulle helppoa. Pyydä minua kirjautumaan sisään Oauthin avulla ja nappaamaan kaikki tiedot yhdestä verkostostani ja käyttämään sitä uuteen.

Älä pakota minua etsimään uutta kirjautumistunnusta tai tarkistamaan, onko se käytettävissä. Älä turhauta minua lähettämällä salasanan (kahdesti), jota en koskaan muista ... se ei vastaa mitään muuta salasanaa, koska säännöt ovat erilaiset. Älä pakota minua vahvistamaan sähköpostiosoitettani - tein sen jo muille palveluilleni.

Helvetti, käytä OpenSocial-sovellusliittymä hyvyyden tähden! Voisit sitten saada minut että kaikki ystäväni.

Olen tyytyväinen Twitteriin, Facebookiin ja LinkedIniin. En tarvitse sinua. En tarvitse hakemustasi. Viimeinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on esittää minulle kaikki samat kysymykset, joihin olen vastannut viime vuosikymmenen ajan. Haluatko tehdä minuun vaikutuksen? Mene ulos ja kerää ja kaavi kaikki tiedot, jotka löydät minusta, ja pyydä minua tarkistamaan ne.

Lopeta oleminen niin laiska. Olen se, jonka pitäisi odottaa olevan laiska. Tee kovaa työtä puolestani. Sitten kokeilen hakemustasi. Jätä minut siihen saakka.

Kiitos.

2 Kommentit

  1. 1
  2. 2

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.