ATTN: Sosiaalisen median sovelluskehittäjät

sosiaalisen median kehittäjät

Twitter. Facebook. LinkedIn. Minun blogi. Minun yritys.

Näiden lisäksi minulla on Google-tili. minulla on haudata tili. minulla on WordPress tili. Minulla on Yahoo! tili. Olen Flickrissä. Herkullinen. Technorati. Ning.

Ennen sitä oli MySpace. Ja AOL. Tuolloin minulla oli jopa Prodigy-tili.

Joten tässä on kysymykseni, koska olen ehdottomasti kaikkialla verkossa, miksi kehität ohjelmistoasi, miksi maailmassa pyydät minua täyttämään samat kysymykset, lataamaan samat kuvat ja lähettämään uudet käyttäjätunnukset ja salasanat? Miksi tekisit tämän itsellesi? Miksi tekisit tästä niin tuskallista hakemuksessasi?

Olen julkaissut henkilökohtaiset tietoni kaikkialla Internetissä. Mene käyttämään sitä. Tee siitä minulle helppoa. Pyydä minua kirjautumaan sisään Oauthin avulla ja nappaamaan kaikki tiedot yhdestä verkostostani ja käyttämään sitä uuteen.

Älä pakota minua löytämään uutta kirjautumistunnusta tai tarkistamaan, onko se saatavilla. Älä turhauta minua lähettämällä salasana (kahdesti), jota en koskaan muista ... joka ei vastaa mitään muuta salasanaa, koska säännöt ovat erilaiset. Älä pakota minua vahvistamaan sähköpostiosoitettani - tein sen jo muille palveluilleni.

Helvetti, käytä OpenSocial-sovellusliittymä hyvyyden tähden! Voisit sitten saada minut että kaikki ystäväni.

Olen tyytyväinen Twitteriin, Facebookiin ja LinkedIniin. En tarvitse sinua. En tarvitse hakemustasi. Viimeinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on kysyä minulta kaikki samat kysymykset, joihin olen vastannut viimeisen vuosikymmenen aikana. Haluatko tehdä minuun vaikutuksen? Mene ulos ja kerää ja kaavi kaikki tiedot, joita voit löytää minusta, ja anna minun vain vahvistaa se.

Lakkaa olemasta niin laiska. Minä olen se, jonka sinun pitäisi odottaa olevan laiska. Tee raskas työ puolestani. Sitten kokeilen hakemustasi. Siihen asti jätä minut rauhaan.

Kiitos.

2 Kommentit

  1. 1
  2. 2

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.