Kiitos, herra Jobs

Steve Jobs

Minun pakkomielteeni omena alkoi, kun ystäväni Bill Dawson ja hänen vaimonsa Carla Ybarra-Dawson osti minulle yhden vuoden AppleTV: n. Se oli alku ... nyt lapsillani on MacBook-ammattilaisia ​​ja iPhone-puhelimia, toimistoni on täynnä elokuvanäyttöjä, iPadeja, toinen AppleTV, iMac ja Mac Mini Server. Pysy joskus toimistossamme ja tarkista se.

Monilla kavereistani, jotka pilkkasivat minua, on nyt Apple ... mukaan lukien Doug Theis, Adam Small ja Jenni Edwards. En puhunut heille siitä. Itse asiassa minun piti suurimman osan ajasta puolustaa lisäkustannuksia. Sillä koska kyse ei ole Apple Cultista tai siitä, että yritän näyttää hyvältä tai olla Microsoftin vastainen (pidän Microsoftista!) Tai osoittaa, että käytin kasan enemmän rahaa kuin joku muu ... se johtui siitä, että Apple-laitteiston kuljettaminen inspiroi minua edelleen olla tekemättä kompromisseja.

Se, mitä Steve Jobs teki Applen kanssa, estänyt minua katsomasta tietokonetta työkaluna ja alkoi saada minut ajattelemaan sitä pensselinä, jolla voin tehdä jälkeni maailmalle.

Tiedän, että se kuulostaa hokeiselta, mutta inspiraatio on olemassa. Kasvattaessani yritystäni olen oppinut, että joka kerta kun teen kompromisseja, se on kuin sirun koputtaminen taideteoksesta. Lopulta yritys näyttää olevan joku lyöty, vanha, halpa palo paskaa. En halua, että yritykseni näyttää tältä. Joten en tee kompromisseja. Olen menettänyt joitain ystäviä sen takia. Olen menettänyt liikekumppanin siitä. Olen menettänyt joitain asiakkaita sen takia. Kaipaan kaikkia niitä ... mutta tiedän, että tein oikein. Yritykseni kukkii edelleen ja houkuttelee suurempia ja parempia asiakkaita. Minulla on ystäviä, jotka tarttuivat minuun sen läpi. Minulla on muita yrityksiä, jotka sietävät edelleen minua;). Me kaikki tiedämme, että olemme menossa oikeaan suuntaan.

Laitteiden ja ohjelmistojen suunnittelun ulkopuolella jokainen juttu, jonka luin herra Jobsista, oli, että hän ei koskaan tekisi kompromisseja. Kaikki oli tehtävä vähän paremmin, hieman ohuemmin, hieman nopeammin ... KAIKKI. Monet hänen läheisensä sanovat, että hänellä oli kipu takapuolessa työskennellä ... mutta he eivät koskaan vaihtaneet mitään sen puolesta.

Minulla ei ole suuria visioita DK New Media seuraava Apple, mutta jopa pienessä ystäväni, lukijani ja kollegani verkostossa toivon, että saatan heidät ajattelemaan hieman erilaista kuin muut.
Steve Jobs

Kiitos, herra Jobs.

2 Kommentit

  1. 1
  2. 2

    Toisin kuin monet ajattelevat mielipiteestäni, arvostin Applea ja sen tuotteita. Kuten totesit, en pidä siitä, että monien fanien fanipoika-Kool-apu-juominen-kulttimainen seuranta. Olen täysin samaa mieltä innovaatioiden, luovuuden ja inspiraation kanssa, joita Steve Jobs näyttää voineen olla katalysaattorina useissa eri menetelmissä. Hänet kaipaan.

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.