6 Kommentit

  1. 1
  2. 3

    En tiedä miten voit sanoa minkä tahansa tämän sivun olevan luettavissa? Minun piti vierittää puoliväliin, jotta voisin lukea jotain, ja sitten se ei ollut sen arvoista. Jos luulet, että 3/4-sivuinen sivupalkki kirkkaanvärisistä painikkeista ja ponnahdusikkuna, joka häiritsee minua, on yritysimarkkinointi, olet menettänyt sen. Olen vain vaivautunut kirjoittamaan tämän jakamaan jotain kanssasi, kuten sinulla on minulle. Ja se on leikattu Chaseen. Ehkä vanhan koulun ja verkkosivustojen tekniikka liikkuu varmasti vauhdilla. Mutta markkinoinnissa on varmasti kyse liikekontaktien rakentamisesta ja kilpailijoiden tietojen keräämisestä? Ei yllättäisi minua, jos suurin osa lukijasi joukosta on värisokeita. Olen varmasti menossa niin.

    • 4

      Kiitos palautteesta, Steve. Toimitamme sisältöä sinulle ilmaiseksi sinulle, ja lukijamme on kaksinumeroinen useita vuosia. Olen taipuvainen jatkamaan työskentelyä faneidemme, mainostajiemme ja sponsoriemme suuntaan. Toivottaen.

  3. 5

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.