Paras muistiinpano, jonka olen koskaan saanut blogissani

Hymy ja kippisBlogini on herättänyt melko paljon huomiota viime kuukausina ja ihmiset ovat olleet liian ystävällisiä kommenteissaan. Se, että ihmiset käyttävät aikaa kiittääkseen minua tai kiittääkseen minua, on mahtavaa. Se todella saa minut yrittämään panostaa enemmän jokaiseen viestiin. Olen saanut hienoja kommentteja blogin aloittamisen jälkeen, mutta minun on jaettava tämä kirje kanssanne. Se teki ehdottomasti päiväni! Se on myös osoitus siitä, kuinka paljon blogilla voi olla vaikutusta. Ennen tätä muistiinpanoa en edes tiennyt, että Mitch oli lukija… tutustu hänen muistiinpanoonsa:

Douglas,

Olen pitkäaikainen blogisi lukija ja tilaaja. Halusin lähettää sinulle sähköpostiviestin, jossa kerron, mitä olen tekemässä.

Itse ja ystäväni, molemmat McGill Universityn opiskelijat, Montrealin kanadassa, ovat juuri aloittaneet uuden online-asiakasyrityksen. Käytimme paljon blogisi opetuksia tämän uuden yrityksemme kehittämisessä.

Yrityksemme on nimeltään ClixConnect ja tarjoaa erittäin innovatiivisen palvelun online -asiakastuen tarjoamiseen. Teemme periaatteessa ulkoistettua live-chat-palvelua ihmisten verkkosivustoille (käyttämällä pieniä live-chat-painikkeita, joita näet verkkosivuilla). Verkkosivustojen omistajat voivat vastata chat -kyselyihin, kun ne ovat saatavilla, ja kun he eivät ole käytettävissä, joku puhelukeskuksestamme vastaa kyselyihin heidän puolestaan ​​24/7/365.

Se on puolet innovaatiosta. ClixConnectin erittäin innovatiivinen osa on, että ohjelmistossamme on myös uusi tekniikka, joka mahdollistaa automaattiset chat -suositukset asiakkaille heidän katselemansa tuotteen perusteella. Joten jos joku katsoo punaista t-paitaa verkkosivustolla, automaattinen chat-ikkuna voi ilmestyä ja suosittelee sinisiä housuja.

Vietimme noin kuusi kuukautta tämän suunnittelussa ja työskentelimme Kanadan, Yhdysvaltojen, Romanian ja Pakistanin ihmisten kanssa sen käynnistämiseksi.

Halusin vain kertoa teille, että oivallukset Martech Zone ovat todella auttaneet meitä pääsemään sinne, missä olemme tänään, ja arvostamme sitä vilpittömästi.

Kiitos vielä kerran Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
McGillin yliopisto BCom 2008

Olen todella imarreltu! Mikä hämmästyttävä kirje. En voi kertoa, kuinka paljon tämän muistiinpanon lukeminen merkitsi minulle. Paljon onnea Clixconnect, Mitch! Aion tarkistaa hakemuksesi ja pyrin jatkossakin tuomaan sinulle sisältöä, joka auttaa!

7 Kommentit

 1. 1

  Se on erittäin siistiä, etenkin opiskelijalta. 18 kuukautta sitten yksi työntekijöistäni lähti tutkijakouluun Eurooppaan. Hän vieraili 4 viikkoa sitten ja kertoi minulle, että PR ja strategiset liiketoimintamenetelmät, jotka olin jakanut hänen kanssaan täällä työssään, olivat antaneet hänelle voimakkaan kilpailuedun ikäisensä keskuudessa. Tuolloin hänellä ei ollut aavistustakaan.

  Olin syvästi liikuttunut, koska hän on hyvä kaveri ja hän tekee monia suuria asioita elämässään.

  Olen varma, että siellä on monia muita Mitchin kaltaisia, jotka työsi ovat valtuuttaneet.

  • 2

   Kiitos Neil ... tällaiset kommentit ja kirjeet ovat varmasti inspiroivampia kuin mikään bonus. Oli todella hyvä lukea tämä.

   Suuri osa blogistani on rakennettu kommentteihin, joten uskon, että se on huomautus, josta voimme kaikki tuntea olonsa hyväksi!

 2. 3

  Vuorovaikutus, jonka saan kommenteista, on palkitsevin osa blogini kirjoittamisessa, ja se auttaa minua pyrkimään parempaan ja parempaan sisältöön.

  Se on hieno tarina Doug, ja heidän keksimänsä tuote on loistava idea, saatan jopa ajatella sen käyttöä tulevaisuudessa.

  Olen varmasti käyttänyt monia suosituksiasi blogissani ja olen nyt lähellä 200 lukijaa (vain muutaman kuukauden kuluttua) feedburnerissa, mikä johtuu osittain sinusta.

  Jatka samaan malliin,

  nick

 3. 5

  Tiedän, että se sai sinut tuntemaan ihanaa! Tällaiset kommentit saavat sinut aina tuntemaan itsesi erityiseksi.

  Minulla on paljon väijijöitä blogissani, monet heistä lähettävät minulle aika ajoin sähköpostia ja joskus he tulevat ulos ja
  "Puhu" toisinaan heidän kommenteillaan on suurempi vaikutus minuun kuin tavallisten lukijani kommentteihin yksinkertaisesti siksi, että se oli täysin odottamatonta. 🙂

  Löysin juuri verkkosivustosi noin XNUMX minuuttia sitten. Olen lukenut jo monta viestiäsi ja olen kirjanmerkinnyt / linkittänyt sinulle, jotta voin palata takaisin, kun minulla on enemmän aikaa.

  Olen ajatellut vakavasti blogini siirtämistä seuraavalle tasolle, ja verkkosivustojesi, kuten sinun, tiedot varmasti auttavat minua muuttamaan unelmani todellisuudeksi.

  Olen kirjoittanut blogia yli kahden vuoden ajan, mutta tavoitteeni viime kuukausien aikana ovat muuttumassa.

  • 6

   Kiitos Vegan Momma! Tarkistan myös sivustosi. En ole vegaani, mutta kunnioitan uskomattomasti sen omistautumista. Ja tietysti olet äiti, vaikein työ! Olen yksi isä, joten yritän (ja epäonnistun) käyttää molempia hattuja.

   Kerro minulle, jos voin auttaa sinua missään!

 4. 7

  Kiitos Douglas,

  Esitän ehdottomasti kysymyksiä. Tässä vaiheessa en tiedä mitä kysyä! Markkinointi on blogini kannalta minulle edelleen hyvin uutta. Kuuntelen, luken ja oppin.

  Olen yksinhuoltajaäiti ja kyllä ​​tiedän mitä tarkoitat yrittää käyttää molempia hattuja. 🙂

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.