Video: Ymmärtäminen Twitter

Kirjoitin Twitter jonkin aikaa sitten, mutta tämä video tuo sen hyvin perspektiiviin. Seuraa minua osoitteessa http://www.twitter.com/douglaskarr.

4 Kommentit

 1. 1

  Video ei ole enää saatavilla. 🙁

  Joka tapauksessa mikroblogin aiheesta: Olen kokeillut muutamia palveluita, kuten Twitter ja tumblr, en löytänyt niistä paljon houkuttelevia. Ehkä se on vain minä, minulla on tarpeeksi vaikea aika keksiä sisältöä koko blogiini ja paljon vähemmän julkaista jotain noin tunnin välein mikroblogin kautta.

  • 2

   Hei Dan!

   Näyttää siltä, ​​että se on palannut nyt, ei ole varma, mitä tapahtui.

   Mikroblogit ovat kova keikka, erityisesti minun kaltaisilleni miehille, jotka työskentelevät elantonsa puolesta. 🙂 Minulla ei ole aikaa kirjoittaa asioita ylös koko päivän. Mielestäni se on enemmän "uutiskirje". Näen paljon upeita tietoja, kun katson twhirl koko päivän.

   Minulla ei ole aikaa käydä siellä keskusteluja - mutta paljon hyvää materiaalia menee läpi. JA se auttaa minua ajattelemaan ideoita tulevia viestejä varten.

   Kiitos käynnistä!
   Doug

 2. 3

  Löysin blogisi kommentin kautta, jonka jätit Buzz Marketingiin. Rakastan Common Craft Show -videoita - ne hajottavat uuden tekniikan, on niin helppo ymmärtää, ja se auttaa minua selittämään sen ystäville ja työtovereille. Kiitos, että lähetit tämän Twitteristä - minä twitterin, mutta nyt ymmärrän MIKSI minä twitterin!

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.