Web 2.0 -tietojen ylikuormitus

Ylikäsitkö sinulle saapuvien tietojen, sovellusten ja uusien ratkaisujen määrä? Tiedän että olen! Soita minulle typeräksi, mutta jotkut tänään mainitsemastani asioista saattavat olla vanhoja uutisia monille, mutta niillä on niin paljon tietoa, jotka voivat todella pysyä mukana. Ellet ole Douglas Karr or Kyle Lacy - joka muuten olen vakuuttunut siitä, etteivät he nuku!

Olen alkanut käyttää joitain uusia organisaatiotyökaluja pitämään kaikki yksityiskohdat kurissa. Tässä on vain muutama mielestäni hyödyllinen:

 1. herkullinen_logo.jpgHerkullinen: Okei, okei, tiedän, että monet teistä, jotka luet tätä, saattavat jo tietää Deliciousista. Olen myös tiennyt siitä, mutta ennen kuin sosiaalisen jakamisen maailma kehittyi, sillä ei koskaan ollut niin suurta vaikutusta. Rakastan, että voin lisätä kirjanmerkit ja merkitä pois, ja riippumatta siitä, millä tietokoneella olen, missä olen, minulla on aina suosikkini siellä. Puhumattakaan nopeasta ja helposta paikasta löytää kaikki ne linkit, jotka haluan muistaa. Kuten viime blogikirjoitus, webinaarikutsu tai jopa artikkeli.
 2. picnik-logo-spaced.pngPicnik: Markkinoijat ovat jälleen luovia ihmisiä, ja meidän on pystyttävä suunnittelemaan ripaus. Voin suunnitella tarvittaessa, mutta kun haluan jotain nopeaa, yksinkertaista ja helppoa ... valitsen picnikin! Varsinkin niille projekteille, jotka haluat piristää hieman ilman paljon aivovoimaa. Niiden käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen ja jälleen kuten mikä tahansa verkkopohjainen sovellus ... voit käyttää kuviasi missä tahansa.
 3. feedburner.pngFeedburner: Nyt olet varma, että ajattelet, minkä kiven alla hän on ollut? Ei niin paljon ... Muista, että olen kiireinen markkinoija jongleeraamassa kaikkea AZ: ta! Tarvitsen nopeasti, tarvitsen yksinkertaisen, ja minun on palattava siihen, kun olen puristuksessa. Vaikka olen aina tiennyt ja rakastanut RSS-ominaisuuksien syötettä, mutta olen äskettäin oppinut kyvystä upottaa sähköpostilomake myös blogiisi. Ja sitten mittarit, erittäin siistiä, että minulla on kaikki nämä työkalut kaikki Google-alustallani päivittäin.
 4. google_apps_logo.jpgGoogle Apps: En halua kuulostaa Google-harrastajalta, koska olen niin monien muiden markkinoijien tavoin minua aina hämmästynyt siitä, että yritin vain parantaa hakua. Delivrassa työskentelemme kuitenkin kaikki Google Appsista kaikesta, ja vaikka olen varma, että kustannussäästöt ovat valtavat verrattuna kaikkiin työpöytäohjelmistoihin, olen vaikuttunut postin, kalenterin, sivustojen (joita rakastamme!) Erilaisista sovelluksista, Asiakirjat, nimeä se. Nyt tiedän, että se ei ole täydellinen, mutta pääsy ja se, että se ei kaadu kerran päivässä, on myynyt minut.
 5. smartsheet-logo-180x56.pngSmartSheet: Tämä on luultavasti ainoa sovellus, josta monet teistä eivät ehkä tiedä. Rakastan SmartSheetia, koska olen jatkuva luettelovalmistaja. Kuinka muuten voin seurata tuhansia asioita, joita teen päivittäin? Joka tapauksessa sovellus auttaa minua hallitsemaan useita tehtäviä, joissa voin luokitella ne prioriteetin mukaan, jakaa muiden kanssa, tehdä muutoksia missä tahansa, tulostaa tai käyttää missä tahansa.

Siinä sinulla on viisi yksinkertaista työkalua, jotka estävät minua luovuttamasta tiedon ylikuormitukselle. Jos olet aikanälkäinen markkinoija tai yksinkertaisesti nälkää, sisällytä joitain näistä työkaluista temppupussiisi ja pystyt hallitsemaan kuormaa mahdollisimman helposti. Jos ei, pidä heitä uusina hyperlinkkeinä siihen, mitä jo tiedät ja rakastat.

4 Kommentit

 1. 1

  Pidän parempana Diigosta Deliciousiin, vaikka Google Sidewiki onkin alkanut kiinnittää huomioni sen merkintäominaisuuksiin, jotka ovat samanlaisia ​​(luultavasti EI yhtä voimakkaita) kuin Diigon.

 2. 2

  Viileä lyhyt luettelo Carissa. Se näyttää pähkinänkuoressa eri alustat, joita meidän kaikkien markkinoijien tarvitsemme saadaksemme tavaramme valmiiksi. Tarkastan SmartSheetia. Kuten drthomasho, olen myös mieluummin Diigo kuin Delicious, koska voit tehdä muistiinpanoja sivuille. Tunnisteet eivät ole huonoja, mutta Diigon kanssa voin käyttää sivuilla sekä tunnisteita että "tarroja" keskittyäksesi yhteen osaan koko tallennettua sisältöä. Nähdään pian! –Paul

 3. 3
 4. 4

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.