Miksi blogitat?

BlogiHaluan etsiä ja välittää tietoa. Minulla on joukko perhettä, ystäviä, työtovereita ja asiakkaita, jotka pyytävät mielipidettäni ja rakastan antaa sen heille. Valitettavasti minulla on kuitenkin enemmän kysymyksiä ja enemmän ihmisiä, jotka tarvitsevat apua, joten joskus jopa perheeni suuttuu siitä, etten vastaa.

Mutta se is missä olen hyvä.

Haluan kuunnella.
Tykkään lukea.
Pidän oppimisesta.
Rakastan jakaa oppimani.

Jakaminen on vieläkin tärkeämpää, kun olen väärässä. Arvostan sitä, kun ihmiset kertovat minulle, että olen poissa rockeristani. Tänään sain työssä kiihkeän vuorovaikutuksen vastuuni ja työni rajoista. Totuus on, että se oli tiff, koska vihaan rajoja. En halua joukkueeni ja väittelen siitä, mikä työni on verrattuna heidän työhönsä. Haluan vain saada joukon päitä yhteen korjaamaan pirun ongelman! Se siitä!

Yrityksen stressiaikoina haluamme työntää takaisin vastuita ja rajoja. Eikö ole hauskaa, että kun perustat yrityksen, jota nuo rajat eivät ole olemassa? Jokainen vain potkaisee, koska he kaikki omistaa jos he haluavat selviytyä. Kuinka pidämme tuohon vauhtia, kun kasvaa 5: stä 10: een 5,000 asiakkaaseen? Mielestäni se on yksi suurten yritysten parhaiten varjeltuja salaisuuksia. Helvetti prosesseilla, paperilla, sormilla osoittamalla. vain tee se! Siksi olen liike-elämässä enkä politiikassa. Halveksin politiikkaa, etenkin yrityspolitiikkaa.

Joten huusin, ja he huusivat, ja minä huusin vielä lisää ja hyökkäsi ulos. Jälkeenpäin saimme sen läpi. Olemme parempi joukkue sen takia. Haluanko, ettei sitä koskaan tapahtunut? Ehdottomasti ei! Heidän on ymmärrettävä miltä minusta tuntuu ja kuka olen, jotta voimme tehdä työn oikein. Kunnioitan heitä paljon enemmän takaiskuista kuin ei. Ja nyt arvostan heidän näkökulmaansa.

Haluan käydä nämä keskustelut kaikkien kanssa. Olen parempi ihminen, kun ilmaiset itseäsi minulle. En aio sanoa, että olen oikeassa tai olet väärässä ... meillä jokaisella on omat näkökulmansa ja uskomuksensa. Olemme parempia tiiminä monimuotoisuutemme vuoksi.

Siksi blogin!

Minun on luovutettava ideani kaikille, jotka haluavat lukea ne. Minulla on nyt pari sataa lukijaa päivässä ja muutaman päivän välein yksi heistä heittää minulle kommentin tai lyhyen muistiinpanon, joka saa minut ajattelemaan kirjoittamaani. Eilen arvostetun paikkatietoyrityksen johtaja välitti 2 sanaa viimeisimmästä Google Maps -merkinnästäni: "Hyvä toteutus!". Se pelasti päiväni!

Siksi blogin.

Minulla on ympärilläni joukko luotettavia ihmisiä, joista pomppin jatkuvasti ideoita. Mutta se ei riitä. Haluan palauttaa ideani ihmisiltä, ​​joita en tunne. Ihmiset toimialani ulkopuolella, kotimaani ulkopuolella, roduni ulkopuolella jne. Olen tyytyväinen heidän vastaukseensa! Minä todella! Olemme parempia, kun ymmärrämme toisiamme. Mikään ei voi estää meitä.

Joten miksi blogitat?

3 Kommentit

  1. 1

    Löysin juuri tämän blogin tänään ja minun on sanottava, että mielestäni se on erinomainen blogi, jolla on yhtä erinomaiset viestit. Odotan, että voin lukea lisää teoksistasi!
    Courtney

Mitä mieltä olet?

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.